Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμανδρίτου π. Ανανία Κουστένη, η οποία αναφέρεται στους Αγίους που εορτάζουν από τις 06 έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για “σειρά” ομιλιών που “πραγματοποιήθηκαν” στο ίδρυμα “Άγιος Νεκτάριος, οδός Ισαύρων 39, στα Εξάρχεια των Αθηνών. Η εν λόγω ομιλία αναμεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Άγιοι που εορτάζουν από 06 έως 13 Σεπτεμβρίου – ηχογραφημένη ομιλία του π. Ανανία Κουστένη.mp3
Παράβαλε και:
07 Σεπτεμβρίου, μνήμη και της Οσίας Κασσιανής της Υμνογράφου: Βίος, Ακολουθία.
07 Σεπτεμβρίου, μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Σώζωντος: Συναξάριον, Ακολουθία.
«Η πανύμνητος Παρθένος ανέτειλεν».
09 Σεπτεμβρίου, η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ελεούσης, της Κυκκωτίσσης: η ομόνυμος Ιερά μονή της Κύπρου, Ακολουθίες.
09 Σεπτεμβρίου, Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου της εν τη Ιερά Μονή Τατάρνης: ιστορικό και τοπογραφικό σημείωμα, Ακολουθία.
10 Σεπτεμβρίου, μνήμη της ευσεβούς Βασιλίσσης Πουλχερίας: Βίος, Ακολουθία.
10 Σεπτεμβρίου, μνήμη και του Οσίου Ησαϊου, κτίτωρος της Ι. Μ. Κύκκου: Συναξάριον, Ακολουθία.
11 Σεπτεμβρίου, μνήμη της Αγίας Θεοδώρας της εν Βάστα της Αρκαδίας: βίος, Παρακλητικός Κανών.
12 Σεπτεμβρίου, Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης Ροβέλιστα, της εν Άρτη: ιστορικό, Ακολουθία.
13 Σεπτεμβρίου, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κετεβάν, της Συνετής βασίλισσας της Γεωργίας: Βίος.
13 Σεπτεμβρίου, μνήμη και του φιλοσόφου και Μάρτυρος, Αγίου Αριστείδου του Αθηναίου: Συναξάριον, Ασματική Ακολουθία.